alla startar någonstans, jag startar nu

Vaknade vid sex tiden, låg och drog mig alldeles för länge men var i stallet till sju. Släppte ut dom små fina, satt vid hagen en kvart för att se till så att allt fungerade vilket det inte gjorde. Myggan tyckte först och främst att den djupa snön vi har här uppe var riktigt läskig då han galloperade rakt ut i den och halvt drunknade. Sedan var inte Mella världens snällaste så han fick flytta över till en egen hage och då blev allt genast mycket bättre. Vet inte hur det blir i framtiden för honom när det gäller hagkompis, men jag ska fixa det så fort som möjligt.
 
I alla fall så var jag hurtig i morse, mockade båda boxarna + fixade hö, vatten osv. Sedan gick jag till lektion och efter det så var det lunch, då gick jag en liten sväng med myggan då han inte gör av med sin energi i hagen eftersom han inte har någon lekkompis. Brita kom förbi och tittade på dom muggliknande skorporna han har på bakbenen, hon konstaterade väldigt fort att det endast var utslag av ett proteinöverskott så det kändes skönt. Det kommer försvinna fort nu när han börjar äta vårat värdelösa hösilage. 
 
Skulle träna med ponnyhoppgruppen i Dannero arena den 23 mars men dom ligger på en helt annan nivå än vad jag och myggan gör då det är rutinerade ponnysar som dom tränat och tävlat länge med. Att lägga den pressen på myggan och mig känns inte så rättvist. Jag vill börja med att hitta rytm och känsla. Få ett bra flyt mot, över och efter hindrena. Så bokade om oss så vi kom i en unghästgrupp. Helt perfekt ju. Så istället för att träna 10.00 så tränar vi 14.30. Rätt så skönt! Dock så vet jag inte vilket släp jag ska han ännu..
 
Förövrigt så saknar jag att rida Landrover. Här är första gången jag red honom, minns hur positivt överraskad jag blev. Mycket häst men hua så fin. Hoppas att han blir frisk snart, och att ingen vill köpa honom så att jag kan få sitta på honom snart igen! Haha, egoisten talar.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback